Gegevensverstrekking onder de licentieovereenkomst voor eindgebruikers

In dit gedeelte vindt u informatie over de specifieke gegevens die worden verstrekt aan Kaspersky als u de versie van het programma hebt geïnstalleerd die niet bedoeld is voor gebruik in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië of door inwoners van Californië.

Gegevens voor de Kaspersky Free and Kaspersky Basic-abonnementen

Gegevens voor Kaspersky Standard-versie

Gegevens voor Kaspersky Plus en Kaspersky Premium-versies

Kaspersky beschermt de ontvangen informatie volgens de wettelijke richtlijnen en toepasselijke regelgeving van Kaspersky. De gegevens worden via versleutelde kanalen verstuurd.

Teneinde Uw veiligheidsbewustzijn ten aanzien van nieuwe bedreigingen en hun bronnen en Uw niveau van veiligheidsbescherming te verhogen, heeft de Rechthebbende, met Uw toestemming, die U nadrukkelijk hebt verleend in de Verklaring omtrent Gegevensverzameling via het Beveiligingsnetwerk van Kaspersky, uitdrukkelijk recht op het ontvangen van die informatie. U kunt de dienst van het Beveiligingsnetwerk van Kaspersky tijdens de installatie deactiveren. U kunt de Kaspersky Security Network-service ook te allen tijde activeren en deactiveren via de pagina Software-opties.

Verder erkent u en stemt u ermee in dat alle informatie die door de Rechthebbende verzameld wordt, naar eigen goeddunken van de Rechthebbende gebruikt kan worden voor het bijhouden en publiceren van rapporten over beveiligingsrisicotrends.

Indien u niet wilt dat de informatie die door de Software wordt verzameld naar de Rechthebbende wordt verstuurd, dan moet u de Kaspersky Security Network service niet activeren en/of deactiveren.